bloembollen verpakt

BloembollenVerpakkingen

Losse Bollen
Alle bloembollen zijn los verkrijgbaar. Dit wordt geleverd in papieren of kunststof zakken. Of op een andere manier volgens afspraak met de klant.
Elke soort wordt voorzien van een duidelijk etiket met vermelding van naam, kleur en hoogte.
De aantallen kunnen vrij gekozen worden en er bestaat een mogelijkheid om de bollen te laten klaarmaken per tuinproject. 
Showdozen
Showdozen is een verpakking van losse bollen in een presentatiedoos verpakt. Dit wordt meestal in tuincentra of hobbyzaken gebruikt waar men de klanten nog persoonlijk bedienen. 
Verpakte bloembollen (zakjes)
Verpakte bloembollen zijn bloembollen die in een zakje zitten met een kleurenfoto en op de achterzijde staat de nodige plantuitleg. Elke verpakking is voorzien van 2 ean-codes, één per soort op een duidelijke scanplaats en dan nog één onder het zakje met enkel de prijscode. Op elk zakje is er ook een duidelijke prijscode voorzien voor de klant.
Promoboxen
In onze promoboxen zitten verpakte bloembollen met een groter aantal bollen en mooi verpakt in een houten showkist met een mooie promoposter.
Kinderverpakking
Sinds 2009 hebben we een kinderlijn ontwikeld met 8 makkelijk groeiende soorten. In ieder zakje zitten niet enkel de bloembollen maar is er ook een zakje voorzien met toverpoeder. Deze verpakkingen stimuleren de tuin intresse bij kinderen.
Megatubes
Onze megatubes zijn trendy verpakkingen met even trendy bloembollen. Deze tubes zijn ok uiterst geschikt voor relatiegeschenken.

BLOEMBOLLEN

BULBES VANACKER

FLOWERBULBS

CONTACT


Brugsesteenweg 26a

8531 Hulste - Belgium

info@vanacker.be

0032 (0)51 48 72 29

OPENINGS UREN


Monday - Thursday: 8u - 12u & 13u -17u

Friday: 8 - 11u30

Saturday morning : by appointment

Closed: Sunday, Public holidays

SITEMAP


Products

About

Contact

© Copyright 2019 Bloembollen Vanacker . All Rights Reserved.